MFC Coevorden is morgenmiddag geopend, dus voor het eerst sinds jaren kan iedereen op zondag een versnapering komen halen. Zolang corona ons pest en het weer op de aangepaste openingstijden tegen zit moet dit kunnen vinden wij.
Weet jij wanneer het de laatste keer was dat het Metal Front officieel op zondags geopend was? En onder welke naam stond de club toen bekend?
De regels nogmaals voor een goed verloop: 1,5 mtr afstand bewaren, handen desinfecteren als je het terrein betreed en handen wassen na elk toilet bezoek. 50 personen max en 2 personen per tafel. Naam wordt geregistreerd bij het betreden van het terrein.
Het laatste rondje gaat in om 17:30 uur, zodat we ook daadwerkelijk om 18:00 uur kunnen sluiten en de mensen dan van het terrein af zijn.
tot morgen!
🌤

(Een old school pic als hint voor de kennisvraag hierboven)
In verband met het slechte weer wat op komst is en omdat onze buitentent zware stormschade opgelopen heeft vorig weekend is het MFC Coevorden a.s. zaterdag gesloten.
Onder deze omstandigheden is het niet mogelijk om fatsoenlijk op het terras te zitten.
Voor hemelvaart wordt er een nieuwe tent geregeld zodat we vanaf donderdag weer buiten kunnen zitten.
We hopen op ieders begrip.
Hatsikidee!
Met het heropenen van de terrassen kunnen wij met vreugde mededelen dat men ook weer terecht kan bij het MFC Coevorden voor een biertje of een glaasje fris op het buitenterrein.
Zaterdagmiddag a.s. gooien we de tap los om 12:00 uur.
We mogen max. 50 personen toelaten en vol=vol.


Met de grens van 2 personen per tafel zal het enigszins behelpen worden omdat we simpelweg niet zoveel tafels hebben.
Maar de gemiddelde MFC bezoeker en diens leden staan er om bekend “dat ze niet al te moeilijk doen”, dus denken we dat dat goed komt. In het geval van wat minder weer denken we erover om een tent neer te zetten.


Om een lang verhaal kort te maken de regels nogmaals in een notendop: 1,5 mtr afstand bewaren, handen desinfecteren als je het terrein betreed en handen wassen na elk toilet bezoek. En we zeggen het nogmaals “50 personen max en 2 personen per tafel”.
We hopen vooral weer een hele bulk leden te mogen verwelkomen, zodat we even goed kunnen bijpraten.
Het enige wat nog rest is natuurlijk mooi weer.


Het laatste rondje gaat in om 17:30 uur, zodat we ook daadwerkelijk om 18:00 uur kunnen sluiten en de mensen dan van het terrein af zijn.
Hailz! \m/ en tot zaterdag!