MFC’S METAL TOP 50 – 2022

It’s THAT time of the year again! Inzenden kan tot maandag 19 december, de hele lijst wordt samengesteld voor (en dóór) jullie en is tijdens X-Mosh 2022 in zijn geheel te beluisteren. Send us your favorites en maak kans op gratis gele munten!

Send us your all-time metal favorites (note: die ook terug te vinden zijn op Spotify! voor het gemak), onder vermelding van naam en eventueel andere gegevens naar: MFCmetaltop50@outlook.com

En als je een specifieke versie (live/remaster/jaartal edition) van dat nummer wilt “aanvragen”, dan moet je dit ook even vermelden. Check spelling van artiest en titel ook dubbel, om zo verwarring te voorkomen en zeker te zijn dat dit ook op Spotify staat. Kan het niet vaak genoeg vermelden.

We hopen dat er zoveel mogelijk mensen meedoen met inzenden, dat maakt de uiteindelijke muziekvreugde en de eindlijst helemaal compleet. Want het zijn altijd mooie lijstjes om op terug te vallen als men het niet meer weet tijdens een bardienst bijvoorbeeld 😉

Nogmaals, je kunt je lijstje tot maandag 19 december sturen naar: MFCmetaltop50@outlook.com , succes!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, en onze notaris bepaalt zelf wel of je inzending wel “Metal” genoeg is of niet om meegenomen te worden in de uiteindelijke Spotify playlist.

BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT:

GELE CONSUMPTIEMUNTEN PER 1 NOVEMBER

Na vijf jaar op zwart ingezet te hebben, gaan we per 1 november weer terug naar de GELE MUNTEN. Deze zijn meteen ook meer waard, aangezien onze muntprijs dan ook € 2,- gaat kosten. Gezien alle prijsstijgingen (voor o.a. inkoop en energie), zijn we namelijk genoodzaakt om de muntprijs met 50 cent te verhogen. Zwarte munten kun je nog tot 31 december inleveren voor consumpties, daarna kunnen ze in het plakboek als collectors item.

We kregen ook regelmatig de opmerking dat de zwarte munten slecht zichtbaar waren wat lastig was voor barmedewerkers en bezoekers. Nu hopen we dit probleem ook gelijk getackeld te hebben.

Let ook even op het volgende: De opdruk van de gele munten die we in het verleden (tot 2007) gebruikt hebben verschillen lichtelijk t.o.v. het nieuwe ontwerp, dus deze ‘oudere’ munten worden níet aangenomen.

KOMENDE EVENEMENTEN:

NET BEVESTIGD:

.

CONCERT@MFCA VERY HEAVY X-MOSH 15: TEN TON JOHN + DEADSPEAK + VON MOLLESTEIN

ZATERDAG 24-12-2022 |ZAAL OPEN 19:00 UUR | AANVANG 20:00 UUR | ENTREE 10,- | LEDEN 7,50

Coevorden (MFC) – Ho, ho, ho! Zo zeker als de hulstbessen rood zijn en de dennenbomen groen. Zo zeker gaat er een 15de editie plaatsvinden van MFC’s ‘A Very Heavy X-mosh’.

Drie bands gaan op kerstavond hemelse en bijbelse tonen ten gehore brengen en er zal geheadbanged en gepogood worden totdat het publiek is plat gemoshed tot een knusse vlezige kerstpudding.

De sneeuw moge vallen, de stormwind mag loeien en de koude nacht mag ons overvallen, want iedereen zit op kerstavond binnen in de verwarmde zaal ‘cosy en homey’ te genieten van thrash- en groovemetal van Ten Ton John, old school deathmetal van het Friese Deadspeak en theatrale aggrotech blackmetal van het uit Nijmegen afkomstige Von Mollestein.

BELANGRIJKE MEDEDELING WAT BETREFT TOEGANG TOT ONZE CONCERTEN:

1 – Munten kunnen sinds kort betaald worden met de pin er geldt wel een minimale afname van 5 munten per keer bij het gebruik van de pin. Aan het gebruik van deze betaaloptie zijn voor bezoekers geen extra kosten verbonden de bijkomende kosten zijn voor rekening van het MFC. Contant betalen blijft mogelijk.

2 – We hebben geen tickets in de voorverkoop. Wil je toch zeker zijn van een plekje dan kun je reserveren per e-mail via “bestuur@mfcweb.nl”. Vul in als onderwerp “reservering” en geef aan in je bericht welk evenement je wilt gaan bezoeken en met hoeveel personen je komt.

RESERVERINGEN DIENEN VOLDAAN TE WORDEN BIJ BINNENKOMST AAN DE KASSA!

BIJZONDERHEDEN:

We beschikken nu ook over een betaalautomaat voor het afrekenen van munten en entree. Contant betalen blijft mogelijk.

AFGELOPEN EVENEMENTEN: