Metal Top 50

MFC’s metal top 50

It’s THAT time of the year again! Inzenden kan tot maandag 19 december, de hele lijst wordt samengesteld voor (en dóór) jullie en is tijdens X-Mosh 2022 in zijn geheel te beluisteren. Send us your favorites en maak kans op gratis gele munten!

Send us your all-time metal favorites (note: die ook terug te vinden zijn op Spotify! voor het gemak), onder vermelding van naam en eventueel andere gegevens naar: MFCmetaltop50@outlook.com

En als je een specifieke versie (live/remaster/jaartal edition) van dat nummer wilt “aanvragen”, dan moet je dit ook even vermelden.

We hopen dat er zoveel mogelijk mensen meedoen met inzenden, dat maakt de uiteindelijke muziekvreugde en de eindlijst helemaal compleet. Want het zijn altijd mooie lijstjes om op terug te vallen als je het niet meer weet ijdens een bardienst bijvoorbeeld 😉

Nogmaals, je kunt je lijstje tot maandag 19 december sturen naar: MFCmetaltop50@outlook.com , succes!

– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, en onze notaris bepaalt zelf wel of je inzending wel “Metal” genoeg is of niet om meegenomen te worden in de uiteindelijke Spotify playlist.

– Check spelling van artiest en titel ook dubbel, om zo verwarring te voorkomen en zeker te zijn dat dit ook op Spotify staat. Kan het niet vaak genoeg vermelden.

INFORMATIE MFC: Monierweg 32 | 7741 KT Coevorden | 0524-515038

www.mfcweb.nl | http://www.facebook.com/MFC.7741 | www.twitter.com/MFC7741