Metal Top 50

En de winnaars zijn!

MFC’s metal top 50

Tijden als deze roepen om de terugkeer van een legende: BRENG NU JE STEM UIT en geef ons een nieuwe ultieme X-mosh Spotify-playlist; voor ons allen, door ons allen!

Stuur je tien favoriete all-time metal songs (noot: die ook terug te vinden zijn op Spotify!), onder vermelding van naam/scheldnaam en eventueel andere NAW-gegevens naar: MFCmetaltop50@outlook.com en maak kans op kekke MFC prijzen zoals, MFC doekoe, T-shirts, stickers en EEN JAAR GRATIS ENTREE ZONDER VERTONING VAN QR-code. Dat laatste is natuurlijk een GEINTJE. We weten immers niet of we weer een vol jaar open kunnen met al dat coronagedoe, laat staan of we überhaupt de playlist tijdens X-mosh kunnen afspelen (we hopen uiteraard van wel!).

Hoe dan ook, zijn we allemaal van mening dat muziek mensen samenbrengt. En dat we allemaal wel weer gezien hebben wie er wel of niet op Queen heeft gestemd voor de Top 2000. Om de komende kerstdagen niet veel kutter te maken voor de liefhebber van het heavier genre hopen we dat iedereen meedoet, en per mail een lijstje stuurt met zijn of haar favoriete metalnummers, om zodoende een steentje bij te dragen aan de vreugde en om de algehele kutcorona-misère te doorbreken. Doe mee! En breng je stem uit voor MFC!

Je kunt je lijstje tot maandag 20 december sturen naar: MFCmetaltop50@outlook.com

Noot:

– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, en onze notaris bepaalt zelf wel of je inzending wel “Metal” genoeg is of niet om meegenomen te worden in de uiteindelijke Spotify playlist.

– Check daarom ook voor de zekerheid of jouw suggesties ook wel op Spotify te vinden zijn (en geef voor het gemak aan welke versie; of het de live versie betreft of de remaster van weet-ik-veel-wanneer).

– Check spelling van artiest en titel ook dubbel, om zo verwarring te voorkomen en zeker te zijn dat dit ook op Spotify staat. Kan het niet vaak genoeg vermelden.

– Maar CHECK op Spotify of jouw keuze er op staat. Alvast dank! En veel succes!!!

INFORMATIE MFC: Monierweg 32 | 7741 KT Coevorden | 0524-515038

www.mfcweb.nl | http://www.facebook.com/MFC.7741 | www.twitter.com/MFC7741