KOMENDE EVENEMENTEN:

NET BEVESTIGD:
CONCERT@MFC: ZUNDAPP SESSIONS (Tribute to “Koevern Cowboy” Marco Koops) met: THE PHEROMONES, Barley Wine en Zündapp Disorder

VRIJDAG 07-10-2022 |ZAAL OPEN 20:30 UUR | AANVANG 21:30 UUR | ENTREE 7,50 EURO| LEDEN 5,- EURO

COEVORDEN (MFC) – Metal Front Coevorden organiseert op vrijdag 7 oktober een bijzondere concertavond die in het teken zal staan van ons clublid Marco ‘Koevern Cowboy’ Koops, die afgelopen december onverwacht overleed. Omdat hij om 8 oktober eigenlijk zijn 52ste verjaardag zou vieren, heeft MFC besloten om middernacht in te luiden met een aantal live-nummers die Marco op zijn repertoire had staan en met verschillende bands vertolkte binnen– en buiten MFC. Onder de noemer ‘The Zündapp Sessions’ heeft MFC drie bands gevonden die het feestgevoel op dit speciale, avondvullende vrijdagconcert compleet zullen maken.

KOMENDE:

.

CONCERT@MFCA VERY HEAVY X-MOSH 15: TEN TON JOHN + DEADSPEAK + VON MOLLESTEIN

ZATERDAG 24-12-2022 |ZAAL OPEN 19:00 UUR | AANVANG 20:00 UUR | ENTREE 10,- | LEDEN 7,50

Coevorden (MFC) – Ho, ho, ho! Zo zeker als de hulstbessen rood zijn en de dennenbomen groen. Zo zeker gaat er een 15de editie plaatsvinden van MFC’s ‘A Very Heavy X-mosh’.

Drie bands gaan op kerstavond hemelse en bijbelse tonen ten gehore brengen en er zal geheadbanged en gepogood worden totdat het publiek is plat gemoshed tot een knusse vlezige kerstpudding.

De sneeuw moge vallen, de stormwind mag loeien en de koude nacht mag ons overvallen, want iedereen zit op kerstavond binnen in de verwarmde zaal ‘cosy en homey’ te genieten van thrash- en groovemetal van Ten Ton John, old school deathmetal van het Friese Deadspeak en theatrale aggrotech blackmetal van het uit Nijmegen afkomstige Von Mollestein.

BELANGRIJKE MEDEDELING WAT BETREFT TOEGANG TOT ONZE CONCERTEN:

1 – Munten kunnen sinds kort betaald worden met de pin er geldt wel een minimale afname van 5 munten per keer bij het gebruik van de pin. Aan het gebruik van deze betaaloptie zijn voor bezoekers geen extra kosten verbonden de bijkomende kosten zijn voor rekening van het MFC. Contant betalen blijft mogelijk.

2 – We hebben geen tickets in de voorverkoop. Wil je toch zeker zijn van een plekje dan kun je reserveren per e-mail via “bestuur@mfcweb.nl”. Vul in als onderwerp “reservering” en geef aan in je bericht welk evenement je wilt gaan bezoeken en met hoeveel personen je komt.

RESERVERINGEN DIENEN VOLDAAN TE WORDEN BIJ BINNENKOMST AAN DE KASSA!

BIJZONDERHEDEN:

We beschikken nu ook over een betaalautomaat voor het afrekenen van munten en entree. Contant betalen blijft mogelijk.

AFGELOPEN EVENEMENTEN: