Vrijwilliger worden?

VRIJWILLIGER WORDEN BIJ MFC? TOF! LEES DAN SNEL VERDER…


MFC Coevorden a.k.a. Metal Front Coevorden is op zoek naar jou als vrijwilliger!

Vrijwilligers

MFC Coevorden/Metal Front Coevorden is een vereniging en popcollectief. Dit betekent dat MFC draaiende gehouden wordt door de inzet van vrijwilligers en leden. Denk daarbij aan het dagelijks bestuur, aan de barmedewerkers, de mensen van het licht&geluid (geluidsman en crew), de muziekprogrammering, promotionele activiteiten en meer…

Zonder deze vrijwilligers kan MFC niet bestaan. Lijkt het je leuk om als vrijwilliger een van de eerste en misschien wel het oudste metalfront opgericht in 1988 in Nederland draaiende te houden? Dan heeft MFC een plekje voor jou!

Vrijwilligen bij MFC is leuk! Je werkt met een enthousiast team in een gezellige sfeer. Ook is het leerzaam om vrijwilliger te zijn; je leert weer nieuwe vaardigheden bij en doet nieuwe ervaringen op, zoals proffesioneel biertjes tappen, want bij de bestaande barmedewerkers is er voldoende kennis in huis om jou dit te gaan leren, het voorbereiden van optredens samen met de crew zoals; het opbouwen van de backline, meehelpen het afstellen van het geluid (line- en soundchecken) en baliediensten draaien waarbij je samen met iemand (want je zit nooit alleen) tickets en munten verkoopt aan de kassa.

Welke verschillende taken zijn er voor vrijwilligers, die aansluiten bij jou interesses?

Er zijn verschillende vrijwilligersfuncties, zoals bestuurslid, barvrijwilliger/ticket- en muntenverkoop, geluidstechniek, activiteitencommissie, bouw- en onderhoudswerkzaamheden, muziekprogrammering, promotie van evenementen en andere activiteiten.

Wat verwachten wij van jou als vrijwilliger?

Vrijwilligerswerk is wel vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We willen van jou op aan kunnen! Dus als je afspraken met ons maakt, verwachten we wel dat je die na kunt komen. Mocht je onverhoopt toch een keertje niet kunnen, is dat natuurlijk helemaal niet erg. Laat het ons dan wel ruim van tevoren weten, zodat er tijd is om iemand anders te vinden voor de taak.

Wat zijn de regels om vrijwilliger te worden?

Als je in het dagelijksbestuur wilt bijvoorbeeld dan verwachten we dat je minstens 1 jaar lid bent en minimaal 20 jaar oud.

Voor reguliere bardiensten geldt het dat je minstens 1 jaar lid bent en minimaal 18 jaar oud.

Wil je bardiensten draaien bij evenementen dan ben je wél lid, maar je hoeft geen jaar ervaring te hebben omdat we op concertavonden bardiensten draaien waarbij er altijd een ervaren vrijwilliger aanwezig is om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Wat krijg je als vrijwilliger?

Als vrijwilliger heb je gratis entree bij evenementen. Tijdens je dienst (bij bardiensten of evenementen) krijg je 5 munten.

Ben je enthousiast geworden? Je kan altijd binnenlopen tijdens openingstijden om je aan te melden of neem contact op met bestuur@mfcweb.nl ,stuur een e-mail met als onderwerp “Vrijwilliger worden” en geef aan welke functie je graag zou vervullen. Dan kijken we samen met jou wat er mogelijk is.