BELANGRIJKE MEDEDELING WAT BETREFT TOEGANG TOT ONZE CONCERTEN!

1 – Om het gebouw binnen te komen tijdens concerten dien je een geldige QR-code met bewijs dat je bent gevaccineerd, negatief getest bent of dat je in de laatste 180 dagen covid-19 hebt gehad en genezen bent te laten zien in combinatie MET een geldig ID-bewijs!
Meer info vind je op onze website:
www.mfcweb.nl/corona/
Heb je een van bovenstaande zaken niet voor elkaar dan kunnen we je niet binnenlaten, dit geldt voor bezoekers, leden en vrijwilligers.

2 – Munten kunnen sinds kort betaald worden met de pin er geldt wel een minimale afname van 5 munten per keer bij het gebruik van de pin.
Aan het gebruik van deze betaaloptie zijn voor bezoekers geen extra kosten verbonden de bijkomende kosten zijn voor rekening van het MFC. Contant betalen blijft mogelijk.

3 – De coronatoegangscheck vindt plaats voor de ingang buiten het gebouw. Bij goedkeuring ontvang je een polsbandje waarmee je het gebouw binnen kunt.

4 – We hebben geen tickets in de voorverkoop. Wil je toch zeker zijn van een plekje dan kun je reserveren per e-mail via “bestuur@mfcweb.nl”. Vul in als onderwerp “reservering” en geef aan in je bericht welk evenement je wilt gaan bezoeken en met hoeveel personen je komt.

RESERVERINGEN DIENEN VOLDAAN TE WORDEN BIJ BINNENKOMST AAN DE KASSA!
We vinden het uiteraard vervelend dat we een toegangscheck moeten doen maar hopen op jullie begrip.
We hopen dat bovenstaande informatie duidelijk is en aan iedereen die onze concerten komt bezoeken, tot ziens bij MFC!

KOMENDE EVENEMENTEN

BIJZONDERHEDEN

We beschikken nu ook over een betaalautomaat voor het afrekenen van munten en entree. Contant betalen blijft mogelijk.

AFGELOPEN EVENEMENTEN