MFC Presents:

Oocee@MFC: 12 AM + LYOA

Coevorden (MFC) – Het eerste Oocee@MFC van 2019 is op zaterdag 16 februari een feit. Met twee chille bands op de programmering beloofd het weer een gezellig avondje te worden. De eerste band LYOA afkomstig uit Zwolle trakteert het publiek op classicrock sferen uit de seventies en de eighties. De avond word afgesloten door het uit Klazienaveen en Emmen afkomstige ’12 AM’ die moderne rockmuziek met invloeden uit de 90’s spelen.

12AM bestaat uit de heren Tim Klaver en ‘beiden uit dezelfde bloedlijn’ Danny en Stefan de Roo.
De band afkomstig uit Emmen en Klazienaveen speelt een energieke mix van opzwepende nineties- en modernrock en voor invloeden uit bijv. folk muziek draaien ze hun hand ook niet om, voor elk wat wils is het devies.

Met een duidelijke passie voor rock en een ruime hoeveelheid eigen muziek op zak is na twee singles afgelopen juni hun debuut cd verschenen getiteld: ‘It’s Just A Matter Of Time’. Na optredens op Sweelpop, RundeRock, ‘Folk veur Volk an de Gruppe’ en een reeks met shows in verschillende zalen in de regio is het Metal Front huisje aan de brug nu aan de beurt.

LYOA met hun thuisbasis in Zwolle presenteert een diverse mix van hard- en classicrock stijlen uit de 70’s & 80’s. Na de release van hun EP in de zomer van 2018 zijn de heren; Cody Greaver, Nils Groener, Rutger Gangelhof en Kees Attinga nu bezig met het schrijven van nummers voor een te verschijnen debuut album. Naast eigen werk speelt de band ook de nodige covers en een kleine greep uit hun selectie bestaat uit nummers van; Lynyrd Skynyrd, Judas Priest, Yes en zelfs van de Beach Boys want de heren van LYOA houden het graag nice&mellow.

Zaterdagavond 16 februari opent het MFC Coevorden de deuren om 20:30 uur en om 22:00 uur begint de eerste band. De entree is geheel gratis.
———————————————————————————

LINKS:
Artikel op website MFC: volgt zsm

Facebookpagina 12. AM: https://www.facebook.com/12AM.nl/?ref=br_rs
Facebookpagina LYOA: https://www.facebook.com/lyoaband/

Artikel MFC op Facebook: https://www.facebook.com/MFC.7741/posts/2174442645914019

VIDEO:

(12. AM – Feel Again – Official videoclip) https://www.youtube.com/watch?v=obBm_Va_tkg

(LYOA – What’s the Use – livevideo) https://www.youtube.com/watch?v=ymZKThnBJzI

===================================================
CONCERT: Oocee@MFC
DATUM CONCERT: ZATERDAG 16 FEBRUARI 2019
ZAAL OPEN: 20:30 uur
AANVANG: 22:00 uur
ENTREE: Gratis!

INFORMATIE MFC:

Monierweg 32
7741 KT Coevorden
0524-515038
www.mfcweb.nl
www.facebook.com/MFC.7741
www.twitter.com/MFC7741
===================================================