MFC Presents:

Jamsessie & MFC-Showcase

 

COEVORDEN MFC – In juni organiseert het MFC Coevorden een heuse old school jamsessie met MFC Showcase, in de volksmond Sjowkees genoemd. Het is heel wat jaren geleden dat er voor het laatst een jamsessie plaats heeft gevonden, dus misschien komen de nostalgische gevoelens weer naar boven. Daarnaast is er dus de Showcase die uit louter huisbands mag bestaan. Dit is de avond om eens te horen wat er zich afspeelt achter de deuren van de oefenruimte in het clubgebouw. Maak zaterdag 9 juni kennis met de vetste, leukste, gezelligste en misschien wel bizarste bands die het MFC te bieden heeft.
Bands die zich op willen geven voor de Showcase kunnen zich aanmelden bij het MFC, in het gebouw of via de website.

Tijdens de jamsessie die volgt mogen bezoekers dus ook even laten zien welke skills zij beheersen. Er is een backline aanwezig dus neem alleen je instrument en accessoires mee en zet jezelf in the spotlights.
Behalve hoempa pa zijn bijna alle muziekstijlen toegestaan, dus pak je kans…the stage Is yours!!!
Metal Front Coevorden opent zaterdag 9 juni de deuren om 20.00 uur en de eerste home based band begint om 20.30 uur. De entree is geheel gratis.