MFC Presents:

Concert: Outside Revelation + Boon Goon

 

COEVORDEN (MFC) – Zaterdag 23 juni is een avond voor de muziekliefhebbers die graag op een verkeerd spoor gezet worden en dat word natuurlijk bedoeld in de goede zin van het woord. Het uit Duitsland afkomstige Boon Goon gaat een verrassend brede mix van muziekstijlen ten gehore brengen. De band Outside Revelation gaat daarnaast een zeer herkenbare sound neerzetten als tegenwicht waar o.a. de Soundgarden vibes vanaf gaan druipen of gutsen is misschien beter gezegd.

 

Outside Revelation

Outside Revelation is een Nederlandse Rockband met een Belgische frontman. Het viertal verstaat de kunst om pakkende songs te schrijven, die worden gedreven door een pompende ritmesectie. Gevoelig gitaarwerk gaat vaak over in ruige riffs waarbij de zang een hoofdrol opeist door zijn eigenzinnige melodie. De sound is uniek en herkenbaar, maar mocht je het ergens mee willen vergelijken, dan hoor je invloeden van o.a. Stone Temple Pilots, Led Zeppelin en Audioslave.

Outside Revelation staat garant voor een strakke en energieke show, waarbij stilstaan geen optie is! In februari 2018 kwam hun eerste EP (Eye On You) uit.

 

 

Boon Goon

BooN GooN neemt de wereld over met hun lieflijke maar oh zo opgefokte progressive rock! Met de keuze voor  ‘Neophonic‘ als titel van hun eerste EP, markeerden deze muzikanten hun eerste poging om al hun inspiratiebronnen te introduceren als één samengebracht geheel. Ze zingen, rappen en  grommen over leven en dood, liefde en haat, de natuur en onze beschaving en dat terwijl er gegrooved word van funk tot stonermetal en van jazz tot hardrock.

Zonder grenzen aan genres en aan het brein te leggen speelt BooN GooN live graag voor een publiek dat geïnteresseerd is in handgemaakte alternatieve muziek. Aan het eind van dit jaar zal BooN GooN meer dan 100 gigs op de teller hebben staan in een dozijn verschillende landen, en dat is volgens hun ‘verre van genoeg!‘

MFC is zaterdag 23 juni vanaf 20:30 uur geopend en om 22:00 uur gaat de eerste band van start. De entree is vijf euro en clubleden betalen 3 euro.

 

 

LINKS:

artikel op facebook:  https://www.facebook.com/MFC.7741/posts/1948209315204021

 

evenement op facebook:  https://www.facebook.com/events/2143605482330121/ 

BANDS:

(Facebookpagina Outside Revelation)  https://www.facebook.com/outsiderevelation/

(Facebookpagina Boon Goon)  https://www.facebook.com/BoonGoonBand/

 

VIDEO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=BdbgAAAWqJU&feature=share  (Outside Revelation – Got My Eye On You (official video)

 

https://www.youtube.com/watch?v=6bC79DxCD_s  (BooN GooN – Things you own)

https://www.youtube.com/watch?v=Q3Zr-8PfH04  (Boon Goon – Juggernauts keep flying – live)

 

 

AUDIO:

 

(Bandcamp Outside Revelation) https://outsiderevelation.bandcamp.com 
(Bandcamp Boon Goon)  https://boongoon.bandcamp.com/album/neophonic-ep