MFC Presents:

Jamsessie@MFC

 

COEVORDEN (MFC) – Klimaatverandering en permafrost wat hebben deze twee zaken te doen met het MFC Coevorden? Welnu het smeltende ijs heeft de jamsessie waarvan gedacht werd dat deze voorgoed uitgestorven was weer nieuw leven ingeblazen. Na de eerste revival sinds decennia in de zomer van 2018 krijgt dit virus weer voeten in de aarde.

Zoveel dat er op zaterdag 1 december weer een editie plaats gaat vinden. Is het broedsel volledig ontdooit en is de eiwitmantel sterker dan ooit om weer voor vele jaren toegevoegd te kunnen worden aan de vaste programmering van het Metal Front Coevorden? Dat zal dan blijken op de eerste decemberavond van 2018.

Leden en bezoekers zijn welkom op het podium en mogen even laten zien welke skills zij beheersen. Er is een backline aanwezig dus neem alleen je instrument en accessoires mee en zet jezelf in the spotlights. Pak je kans, …the stage Is yours!!!

Zaterdagavond 1 december opent het Metal Front Coevorden de deuren om 20:00 uur en vanaf 20:30 uur is het podium te betreden. De entree is geheel gratis.

Support: MetalBoys Zware Metalen Rockmuzine WingsOfDeath DeathBox
—————————-

LINKS:

Artikel MFC op Facebook: hier

==================================================
CONCERT: JAMSESSIE@MFC
DATUM: ZATERDAG 1 december 2018
ZAAL OPEN: 20:00 uur
AANVANG: 20:30 uur
ENTREE: GRATIS!

INFORMATIE MFC:

Monierweg 32
7741 KT Coevorden
0524-515038
www.mfcweb.nl
www.facebook.com/MFC.7741
www.twitter.com/MFC7741