MFC Presents:

Drive Show@MFC: Tricklebolt

Coevorden (MFC) – Zaterdag 8 augustus beleeft het Metal Front Coevorden zijn eerste ‘Drive Show’ ooit.

DIT EVENEMENT IS PER 31-07-2020 VOLGEBOEKT!!!

Na maanden van stilte rondom de programmering van het popcollectief uit Coevorden komen de heren van Tricklebolt langs voor fijne tunes. Met een speciaal ingerichte bus komen zij een showtje geven op de parkeerplaats, een ludieke actie geïnspireerd door de huidige coronamaatregelen. Eén weekend touren, zes shows en een onvergetelijke ervaring staan het verschiet.

Ze rijden de bandbus voor, jullie bestellen een drankje en de band rockt vanuit de bus.

Om de machine draaiende te houden en de mensen weer te laten genieten van outdoor livemuziek reist Tricklebolt op 8 en 9 augustus door het hele land om vanuit de openstaande bandbus het publiek op de terrassen te komen overdonderen en eindelijk weer eens even flink de pan uit te rocken! En natuurlijk kunnen ze MFC niet overslaan. Op 8 augustus rijden ze de bandbus voor en trappen ze om 21:00 hun dampende en rockende set af.

Tricklebolt:

Tricklebolt verwelkomt je in 1975. Beleef de sfeer die je bent misgelopen, wanneer ook jouw geboortedatum op dat moment nog ver in de toekomst lag. Denk Deep Purple meets Birth of Joy. Denk authentiek rauw gitaargeluid, zwevend Hammond- tapijtje, psychedelica. Maar ook hooks en looks à la Fatal Flowers. Lust for Life- energiek ramt Tricklebolt dit alles met gepaste decibels je maagwand in. En je vindt het nog fijn ook.

Op hun CV staan een rijtje awards; Winnaar van de Wraak van Salland 2014, Winnaar van de Kunstbende Overijssel Eurosonic 2015, Nominatie Popprijs Overijssel 2015 en supports voor o.a. Golden Earring, DeWolff, Uriah Heep, Di-rect, Navarone, Thin Lizzy. Met hun debuutalbum op zak werkt Tricklebolt nu aan album nr. 2.

Zaterdagavond 8 augustus vindt het evenement plaats buiten op het terrein van Metal Front Coevorden. De hekken gaan open om 20:30 uur en om 21:00 uur begint de band. De entree is geheel gratis.

(Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt met support van Fonds Podiumkunsten)

—————————-

LINKS:

http://www.tricklebolt.nl/    (website – Tricklebolt)

https://www.facebook.com/Tricklebolt/     (Facebookpagina – Tricklebolt)

Artikel MFC op Facebook: https://www.facebook.com/MFC.7741/posts/3439166952774909?__tn__=K-R

Evenement MFC op Facebook:  https://www.facebook.com/events/1152242095154040/

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=SzR8yEXVYCw (official videoclip – Sunday – Tricklebolt)

https://www.youtube.com/watch?v=WXqhhXNfglc    (official videoclip – Backbite – Tricklebolt)

https://www.youtube.com/watch?v=cClJAbP0m5E   (official videoclip – Atlantis – Tricklebolt)

===================================================
CONCERT: TRICKLEBOLT
DATUM CONCERT: Zaterdag 08 augustus 2020
TERREIN OPEN: 20:30 uur
AANVANG: 21:00 uur
ENTREE: GRATIS

Reserveren kan via de website uitsluitend middels het volgende e-mailadres: bestuur@mfcweb.nl. Dit geldt voor leden en bezoekers! Geef bij de reservering je naam en telefoonnummer door. Binnen 24 uur ontvangt je een bevestiging per mail. (check voor de zekerheid ook je spamfolder)

Het terrein opent een half uur voor aanvang show en sluit een half uur na het einde. Om 22:30 uur dient men het terrein te hebben verlaten.
Kassa geopend tussen 20:30 uur en 21:00 uur daarna is munten kopen niet meer mogelijk.

40 bezoekers max. vol=vol!

INFORMATIE MFC:

Monierweg 32
7741 KT Coevorden
0524-515038
www.mfcweb.nl
www.facebook.com/MFC.7741
www.twitter.com/MFC7741
===================================================