MFC Presents:

CONCERT@MFC: SKROETBALG + THE HECK – VERPLAATST!

LET OP DE DATUM VAN DIT CONCERT IS VERPLAATST NAAR ZATERDAG 26 MAART. HET OPTREDEN GEPLAND OP ZATERDAG 5 MAART KAN NIET DOORGAAN OMDAT DE ZANGER VAN SKROETBALG IS GETROFFEN DOOR CORONA. WE WENSEN HEM BETERSCHAP!

ZATERDAG 05-03-2022 | ZATERDAG 26-03-2022 | ZAAL OPEN 20:00 UUR | AANVANG 21:00 UUR | ENTREE 5,- | LEDEN 3,-

Coevorden (MFC) – Zaterdag 5 maart “WORDT ZATERDAG 26 MAART” lijkt het eerste concert van 2022 in MFC Coevorden toch plaats te gaan vinden. Na een kleine 2 jaar van verzetten, afzeggen, afwachten en aanpassen gaat het dak er af met niemand minder dan SKROETBALG een kats hard opkomende dialect punkrock band uit Drenthe. En met wie ze samen de tent gaan afbreken zijn ook niet de minste, want ze komen op visite samen met THE HECK uit Klazienaveen.

Skroetbalg – De mannen van Skroetbalg (Drents voor’opschepper’ of ‘pocherd’) bezingen in het Drents-Nedersaksisch de zaken die het leven de moeite waard maken: bier, auto’s, vechten, andermans moeder en natuurlijk hun geliefde provincie.Hun gaat-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naar oude en recentere rockhelden maar is niet bang om de geluidsbarrière (en -normen) te doorbreken.Skroetbalg brengt begin 2021 hun eerste demo uit en in het voorjaar komt er een single. Maar zodra de wereld weer een beetje normaal gaat doen, willen ze spelen. Hard en vaak.

(DR) De maoten van Skroetbalg bezingt in eigen taol de dingen die het leven de möjte weerd maokt: bier, auto’s, stompen, oen moe en hun provincie zölf. Hun giet-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naor olde en neijere rockhelden enis niks te bange ömme de geluudsbarrière (en -normen) te deurbreken.Begön 2021 brengt Skroetbalg hun eerste demo uut en een singletie in het veurjaor. Maor zodra de wereld weer een beetie normaal giet doen, wilt ze speuln. Hard en vake.

The Heck – all the way from Klazienaveen-Drenthe, schrijft sixties pophits die staan als een hunebed. Brein achter de band is Henri Keefman die in het kleine, hechte garagerockwereldje zeer bekend is van zijn bands de Keefmen en the Miracle Men. Muzikaal zit het ergens tussen The Sonics en Reigning Sound of ‘ons eige’ Cuby and the Blizzards en The Outsiders. De debuutplaat WHO? THE HECK!!! is uitgebracht door Dirty Water Records (UK). Inmiddels heeft ook de opvolger HECK YEAH!! het levenslicht gezien op Soundflat Records (Germany). Beide platen staan vol messcherpe en supercatchy pop, die wordt geserveerd met de kracht en intensiteit van punk. Thuis op de stereo al puur genot, live resulterend in een waar oor- en ooggasme.

The Heck (foto door: The Heck)

BANDVIDEO’S:

ENTREE, AANVANGSTIJDEN EN LINKS:

Zaterdagavond 5 maart vindt het concert plaats in het Metal Front Coevorden. De deuren gaan open om 20:00 uur en om 21:00 uur begint de eerste band. De entree bedraagt 5,- euro en vaste leden betalen 3,- euro.

Mediapartners: Zware Metalen, MetalBoys / Black Monday Radioshow, DeathBox


LINKS:

Evenement MFC op Facebook: https://www.facebook.com/events/1010660582873515

https://skroetbalg.nl/ (Website – Skroetbalg)

https://www.facebook.com/SKROETBALG/ (Facebookpagina – Skroetbalg)

https://www.theheck.nl/band/ (Website – The Heck)

https://www.facebook.com/TheHeckGaragerock/ (Facebookpagina – The Heck)

=====================================

CONCERT: SKROETBALG + THE HECK

DATUM CONCERT: Zaterdag 26 maart 2022

ZAAL OPEN: 20:00 uur

AANVANG: 21:00 uur

ENTREE: 5,- euro

MFC leden 3,- euro

Pinnen = mogelijk

=====================================

=====================================

INFORMATIE MFC:

Monierweg 32

7741 KT Coevorden

0524-515038

www.mfcweb.nl

www.facebook.com/MFC.7741

www.twitter.com/MFC7741

=====================================

Er wordt niet om een ctb gevraag en andere covidmaatregelen zoals; afstand houden, vaste zitplaatsen en het gebruik van mondkapjes zijn niet verplicht