MFC Presents:

CONCERT@MFC: THE ROUNDABOUTS + VELVETEEN RABBIT + BLISS

ZATERDAG 28-10-2023 | ZAAL OPEN 20:30 UUR | AANVANG 21:30 UUR | ENTREE 10,- | LEDEN 6,-

Coevorden (MFC) – Zaterdag 28 oktober organiseert MFC Coevorden een concert met hardrock, grunge en een snufje metal op het programma. De bands die op de buhne gaan staan zijn; Velveteen Rabbit met hun thuisbasis in Utrecht, de Overijsselse hardrockformatie the Roundabouts en de uit Emmen afkomstige grungerockband,Bliss.


BLISS: (laatste band van de avond)

Bliss. is een opkomende heavy pop/indie rockband uit Nederland. Hun muziek is geïnspireerd door bands als Inhaler en Nirvana. Op het podium is Bliss. een zeer energieke act die een indrukwekkende show levert. Bliss. heeft op verscheidene podia en zalen gestaan waaronder Kromhouthal Amsterdam, VERA Groningen en stond in 2023 op ESNS op de penguin radio stage. Bliss. heeft in 2022 zijn debuut single ‘Morning Sun’ uitgebracht en inmiddels is er nieuwe muziek onderweg. Bliss. wordt geleid door zanger, songwriter en gitarist Jordan Osman. hun sterke ritmesectie bestaat uit drummer Mark Koning en bassist Hugo Schultz, en melodieus geheim wapen Martijn van der Ark op gitaar.

Bliss (foto door: eigen foto)

VELVETEEN RABBIT: (2de band van de avond)

Een luidruchtige gooi naar geluk. Velveteen Rabbit baant zich een weg door een verwarde en verwarrende wereld, waar verhalen botsen en zich tegelijkertijd met elkaar verweven. Wat is de waarheid? En hoe kunnen we ons goed voelen in dit circus?

Met invloeden van een vroege PJ Harvey, een sprankel Bad Brains en een groezelige saus van METZ, opereren ze op het kruispunt van punkrock, grunge en metal. Hun live energie is besmettelijk en ze weten het publiek te verrassen met stijlwisselingen en breaks. “Elk nummer is als een film scene, en die willen we in zijn eigen sound gieten. Ongeacht de stijl.” In haar korte bestaan heeft Velveteen Rabbit al gespeeld op Appelpop, Beware of Banshees Festival en geopend voor War On Women.

‘Tis uiteindelijk allemaal één groot circus. Maar niet getreurd, want dat is niet het einde. Nog niet. Dus trap die fucking camper aan en geniet van de rit.

ROUNDABOUTS: (eerste band van de avond)

De 5-koppige hardrock formatie Roundabouts barst van de enthousiasme en kan niet wachten om hun muziek aan jullie te presenteren! Gooi de gitaarriffs, puurheid en energie van bands als Airbourne, Halestorm, Paramore & John Coffey in een blender, en wellicht krijg je wel iets heel erg klinkt en voelt als Roundabouts. Havin’ a good time is their routine!


BANDVIDEO’S:


ENTREE, AANVANGSTIJDEN EN LINKS:

Zaterdagavond 28 oktober opent het MFC Coevorden de deuren om 20:30 uur en om 21:30 uur start de eerste band van de avond. De entree is 10,- euro en leden betalen 6,- euro. (lidmaatschap niet verplicht)

MEDIAPARTNERS: ZWARE METALEN HTTP://WWW.ZWAREMETALEN.COM | METALBOYS HTTPS://WWW.METALBOYS.ORG

Evenement MFC op Facebook: https://www.facebook.com/events/3715659102051095/

Artikel MFC op Facebook: https://www.facebook.com/MFC.7741/posts/pfbid0DgDh98ut6q3qFfovKH55ih8CaETuCy6oxCCZU4FkjmD3ZtohZRQpUTp5guLHk8Ssl


BANDS:

(Website Roundabouts) https://roundaboutsband.com/   

(Facebookpagina Roundabouts)  https://www.facebook.com/roundaboutsband  

(Website Velveteen Rabbit)   https://velveteenrabb.it/    

(Facebookpagina Velveteen Rabbit)  https://www.facebook.com/VelveteenRabbitDreams/   

(Website Bliss) https://www.instagram.com/call.us.bliss/

(Facebookpagina Bliss) https://www.facebook.com/blissfullnesss/  


INFORMATIE MFC:

CONCERT: ROUNDABOUTS + VELVETEEN RABBIT + BLISS
DATUM CONCERT: Zaterdag 28 oktober 2023
ZAAL OPEN: 20:30 uur
AANVANG: 21:30 uur
ENTREE: 10,- euro | leden 6,- euro
(Betaalautomaat in het gebouw)